admin
Site Genel Yöneticisi
Karizma +21/-3
|
 |
« : Mayıs 20, 2009, 01:43:35 ÖS » |
|
evet arkadaşlar görüşlerinizi alalım burdan da belirtirseniz iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lord Angelus
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2009, 01:50:01 ÖS » |
|
Öncelikle böyle bi anket açtığın için teşekkür ediyorum abi..Türkiyemizde Eğitime gerekli ölçüde önem verildiğine inanmıyorum..önem veriliyor lakin gerekli ölçüde değil..Daha Kaliteli bi eğitim olması türkiyemiz için daha iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sultan
Yeni Üye
Karizma +1/-0
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 23, 2009, 12:37:00 ÖS » |
|
ya gerçekten türkiyede egitime önem eskiye oranla daha çok veriliyor tabikide bu yeterli degil daha çok yol katetmeliyiz bence!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TUJCE
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 29, 2009, 08:07:12 ÖS » |
|
türkiyede eğitime gereken önem verilseydi yurt dışına öğrenciler okumak için gitmezlerdii...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
asena
Eğitim Vadisi 2

Karizma +12/-2
(6)minik melek*M(6)
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 30, 2009, 04:12:32 ÖS » |
|
bu konuda kesinlikle haklısın...
|
|
|
|
|
|
@dın ş€r€f$!z s€wg!l!M
sende kendin gibi bir ş.. aç..
|
|
|
sultan
Yeni Üye
Karizma +1/-0
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2009, 12:07:42 ÖS » |
|
ya o giden ögreciler türkiyede egitimin ileri düzeyde olmadıgı için gitmiyolar sadece türkiyeyi küçük görüyolar ama asıl egitim türkiyede veriliyor farkında degiller
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TUJCE
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2009, 03:56:45 ÖS » |
|
ya o giden ögreciler türkiyede egitimin ileri düzeyde olmadıgı için gitmiyolar sadece türkiyeyi küçük görüyolar ama asıl egitim türkiyede veriliyor farkında degiller
yanlış biliyosun gerçekten türkiyede gereken önem verilmiyo eğitim için...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sultan
Yeni Üye
Karizma +1/-0
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2009, 04:43:23 ÖS » |
|
kusura bakma tuğçe bizim başka devletlerden ne eksiğimiz var anlamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TUJCE
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2009, 08:20:18 ÖS » |
|
yhaa bak bu bi gerçek kii türkiyede ki üniversiteler daha dünyadaki en kaliteli üniversiteler arasında ilk 500 e bile girememiştirr...yeterince açık olmuştur umarım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sultan
Yeni Üye
Karizma +1/-0
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2009, 09:05:43 ÖÖ » |
|
tamam üniversite kaliteli olmak zorunda degil bizbiraz daha düşük seviyede olabiliriz ama üniversitelerin büyüklüğü önemli değil ha birinci olmuşuz ha sonuncu önemli olan bu üniversitelerden bilgili bireyler meslek edinmiş insanlar çıkıyomu sen ona bak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TUJCE
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2009, 11:47:46 ÖÖ » |
|
öyle yada böyle azınlığımız üniversiteleri bitiriyoruz ama sor bakalım istediğimiz bölümleri yurt dışındakiler gibi kaliteli bi şekil de mi bitiriyoruz????yada zorunlu olduğumuz için mi istemediğimiz bölümleri okuyoruz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
plusegitim
Yeni Üye
Karizma +1/-1
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 04, 2009, 04:33:34 ÖS » |
|
Türkiye'de eğitime ne yönetim ne de öğrenciler tarafından önem verilmiyor çünkü zorunluluk gibi görünüyor. Üniversiteye giriş de öyle. Eğitim anlayışı ezber ve otoritelerin yazdığını okuyup kabullenme üzerine kurulu. Avrupa ve Amerika'daki gibi kendi dersini kendin seçme ve tartışarak öğrenme mantalitesi henüz ülkemize yerleşmedi. Öğretmen hala öğrencinin konuşmasını yanlış buluyor, öğrenci hala derste bir şey söylerse yanlış cevap vermekten korkup konuşmuyor. Araştırma, sorgulama, farklı kaynaklardan yararlanma, kaynaklar üzerinde konuşma derslerde görülmüyor. Üniversite sınavımız da ağırlıklı olarak ezbere dayalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|