Destekleyenler: forum  || coğrafya

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pop up reklam veren bir firma KralReklam.Com  (Okunma Sayısı 628 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
admin
Site Genel Yöneticisi
*

Karizma +21/-3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 09, 2009, 02:43:57 ÖS »

Pop up reklam veren bir firma KralReklam.Com

web site: www.kralreklam.com

KRALREKLAM.COM - REKLAM SÖZLEŞMESİ

1- Hile ile yapılan reklam kazançları ödenmeyip, kayıtlı siteler sistemden silinecektir.

2- Her siteniz için farklı popup kodları kullanmak zorundasınız. Tek bir site için alınan popup kodunu başka bir sitede kullanmak kurallara aykırıdır.

3- Yayın politikasına aykırı davranışlarda kazanç elde edilen hesaplar editörlerimiz tarafından kazançları ödenmeden silinir.

4- Ödemeleriniz her hafta; pazartesi günü veya takip eden 2 iş günü içerisinde size ödenecektir.

5- 50TL üstü ödemelerde hiçbir kesinti yapılmadan size gönderilir. 50TL altı ödemelerde ise havale veya eft bedeli kesilecektir.

6- Popup kodlarımız başka herhangi bir popup reklam ile kullanılamaz. Ama aynı anda arkadaşlık sitesi harici splash veya türevi reklamların kullanımı serbesttir.

7- Kralreklam.com editörleri, portföyümüze uygun görmedikleri sitelerin ödemelerini yapıp sistemden silme hakkına sahiptir.

Firma Müdürü:
Kadir VURGUN

ben bizzat kullanıyorum ve her pazartesi ödememi alıyorum almak istemezsem bekletiyorum.
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2009, 11:55:21 ÖÖ Gönderen: Ganez » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: