Destekleyenler: forum  || coğrafya

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: LİSELERE EKONOMİ DERSİ  (Okunma Sayısı 634 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhasebeöğretmeni
Yeni Üye
*

Karizma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 22, 2009, 06:18:42 ÖS »

Bu yıl liselerde ekonomi dersi okutulacakmış. Yeni programı bakanlığın sitesinde gördüm. Fakat bu dersin kimler tarafından verileceğine ilişkin hiçbir şey yok. Acaba bu dersi bizmi verecegiz. Programı inceledim sanırım bu dersi ancak bizler ticaret lisesi meslek bilgisi dersi öğretmenleri verebilir. Program uygulama ağırlıklı gibi. Öğrenci projelerine ağırlık verilmiş. program mükemmel olmuş fakat konularında eksiklikler var gibi. örneğin ekonomik sistemler başlığı altında sosyalizme çok az verilmiş. Program adeta MİLLİ EKONOMİ PROGRAMI olmuş. Ekonomidede milliyetçilik olurmu bu tartışılır. globalleşen bir dünyada bu şekildeki milliyetçi ağırlıklı bir programı doğrusu yadırgadım.

admin
Site Genel Yöneticisi
*

Karizma +21/-3
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2009, 07:08:38 ÖS »

evet bu tür dersleri meslek lisesi öğretmenleri verebilir. bilgilkendirmeleriniz için teşekkürler.
superman13
Yeni Üye
*

Karizma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2010, 10:37:13 ÖÖ »

Confidence breeds

The reason being is because success translates to all areas of your life with ********www.discountgolfclubs18.com/]discount golf clubs[/url]. Confidence breeds confidence. Being a lousy golfer is usually due to a bad self image or lack of self esteem ishiner.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: