Destekleyenler: forum  || coğrafya

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: IMCA Etkili CV Oluşturma & Kişisel Performans Değerlendirmesi  (Okunma Sayısı 560 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arikutakirin
Yeni Üye
*

Karizma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 28, 2009, 08:30:44 ÖS »

İMCA olarak ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK VE YÖNETİCİ BECERİLERİ GELİŞTİRME PROGRAMI ve ETKİLİ CV OLUŞTURMA & KİŞİSEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ eğtimleri hakkında 31 Ekim Cumartesi 12:00-13:00 Saatleri arasında Taksim Lares Park Hotel'de tanıtım yapılacaktır. Bu yolla eğitimlerimizin içeriği hakkında daha net bilgiye sahip olacaksınız.

Herkesi tanıtım eğitimimize bekleriz,

İyi Günler

Tarih: 31 Ekim Cumartesi 12:00-13:00
Yer: Taksim Lares Park Hotel
Cadde/Sokak: Beyoğlu,Kocatepe Topçu Cd, 23 ( Meydan Mc donaldsın Karşı sokağı )
TEL: 543 598 40 59

1999 yılında Birleşmiş Milletler Uluslararası Ticaret Merkezi (UN/UNCTAD/ITC) tarafından, Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Merkezi (İGEME) şemsiyesinde “Uluslararası Ticaret, Yönetim Becerileri ve Kişisel Gelişim “ konularında bir “ Eğitimcilerin Eğitimi “ programı düzenlenmiştir.

Bu programa katılan bazı iş insanları da 2004 yılında “Uluslararası Ticaret Danışmanları ve Eğitmenleri Derneği (UTİDED) ”çatısında bir araya gelmişlerdir.

Bu derneğin kurucu ve yöneticilerinden olan Şefik Ergönül, İlker Acar, Pınar Dinçer ve Ceyhun Yeşilşerit önderliğinde “ Yönetim Geliştirme, İhracat ve Kişisel Gelişim konularında, eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunma amacıyla da IMCA kurulmuştur.

IMCA zaman içerisinde “Uluslararası İşletme Yönetim Teknikleri”nin iş hayatımızda giderek artan önemine uygun olarak, KOBİ’ler, yeni mezunlar ve üniversite öğrencileri gibi değişik kesimlere yönelik farklı bir yaklaşımla faaliyetlerini çeşitlendirmiştir.

---------------------PROGRAMLARIMIZ-----------------------------
1. PROGRAM

ETKİLİ CV OLUŞTURMA & KİŞİSEL PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ

Gerek üniversite öğreniminden yeni mezun olmuş ve gerekse de çalıştığı iş hayatında yeni işletmelerde çalışmak isteyen kişilere yönelik, kişisel performans değerlendirmesi sonucu etkili özgeçmiş oluşturulmasına yönelik bilgiler içeren,

* "Etkili CV Oluşturma & Kişisel Performans Değerlendirmesi" Programı;
o Süresi - 1 hafta sonu (2 gün 10 saat)

31 Ekim-1 Kasım Tarilerinde gerçekleştirilecektir.

-------------------------------------------
2.PROGRAM

Birleşmiş Milletler Uluslararası Ticaret Merkezi tarafından işletme geliştirme uzmanı yetişrimek üzere kullanılan "Business Management System" temel alınarak hazırlanmıştır.

Üniversite öğrenimine devam etmekte olan ya da üniversiteden yeni mezun olmuş, kendine uluslar arası işletmelerde yönetici kademesinde kariyer fırsatı planlayan kişilere yönelik, iş hayatında karşılaşabileceği tanum, işlem ve olgular hakkında detaylı bilgiler içeren,

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK VE YÖNETİCİ BECERİLERİ GELİŞTİRME PROGRAMI

Eğitim programlarımız üniversite öğrenimine devam etmekte olan ya da üniversiteden yeni mezun olmuş, uluslararası işletmelerde yönetici kademesinde kariyer fırsatı planlayan kişilere;

-Liderlik vasıflarını kazandırmaya yönelik,

-Workshoplar ile zenginleştirilmiş,

-Analitik düşünmeye teşvik eden,

-Teorik bilgilerin pratikteki yansımalarının görüldüğü,

-Fabrika gezileriyle uygulamaların incelendiği,

-İş adamları ve uzmanlarla yapılan kariyer sohbetlerinin düzenlendiği,

-Staj imkanları ile tecrübe kazanma fırsatı verilen,

8 gün 40 saatlik, iş hayatında karşılaşılabilecek tanım,işlem ve olgular hakkında detaylı bilgiler içeren programlar olarak uygulanmaktadır.

14 Kasım-13 Aralık tarihleri arasında aynı yerde geçekleştirilecektir.

-----------------------BIZE ULASMAK ICIN---------------------------

Istanbul Imca Uluslararası İşletmecilik ve Yönetici Becerileri Geliştirme Programı hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız

0532 743 1212 (Hüsnü Uras),
0212 217 8006 (Şefik Ergönül)
0543 598 4059 (Ünsal Ünal )
İstanbul Üniversitesi
Avcılar Erkan Kirtay 0535 379 61 51
Beyazıt Kadir Aytekin 0536 252 91 13

İTÜ Maslak Deniz Yıldırım 0554 640 69 66

Marmara Üniversitesi
Hisar - - -
Göztepe Özgür Mersin Diker 0555 629 74 94
hakan özdemir 0 532 564 31 38

Yıldız Teknik Üniversitesi