Destekleyenler: forum  || coğrafya

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: e-ticaret ve sosyal medya  (Okunma Sayısı 109 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
beyoglulumurat
Yeni Üye
*

Karizma +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 09, 2012, 12:58:06 ÖS »

********www.e-kobi.net/is-garantili-e-ticaret-ve-sosyal-medya-uzmanligi-sertifika-programi.html]Is Garantili E-ticaret ve Sosyal Medya Uzmanligi Sertifika Programi[/url]

Bilginet Bilisim Teknolojileri ve Dogus Universitesi Surekli Egitim Merkezi Proje Ortakliginda gerceklestirilen "E-ticaret ve Sosyal Medya Uzmanligi Sertifika Programi" 16 Ocak 2012' de Dogus Universitesi' nde  basliyor. Cok hizli gelisen E- Ticaret Sektorundeki, yetismis personel aciginin giderilmesi ve bu alanda yatirim yapacak yeni girisimcilerin bilinclendirilmesini amaclayan proje ETICAD (Elektronik Ticaret Siteleri ve Isletmecileri Dernegi) tarafindan da destekleniyor.

Haftada 3 gun ve 8 Hafta Surecek olan egitimler toplamda 72 saat olarak planlandi. 9 Mart 2012' de bitirilmesi ongorulen egitim programi  sonucunda basarili olan kursiyerler, Dogus Universitesi tarafindan verilecek " E-ticaret ve Sosyal Medya Yonetmeni " sertifikasinin sahibi olacaklar.

Basari siralamasina gore yapilacak olan degerlendirme sonucunda, ilk 5 Kursiyer, Bilginet Bilisim Teknolojileri' nin sundugu E-ticaret Alt yapisina ucretsiz olarak sahip olabilecek.

Programa katilan her ogrenciye istekleri dogrultusunda E-ticaret alaninda faaliyet gosteren firmalarda staj ve is imkani da saglanacak.

Projeye, Bilginet, Paypal, Damat, Cikolatasepeti, Webcargo, Medyanet, Unifab, Klinik Ajans, Pordiva gibi sektorunun oncu kuruluslari da hem maddi, hem de icerik bakimindan katki saglamaktadirlar.

Alaninda uzman egitim kadrosunun hazirladigi egitim mufredati, E-ticaret Ekosistemi' nin her kademesini, Sosyal Medya' nin E-ticaretteki onemini, Yeni Dunya' da e-Ekonomi Modellerini ve Farkli is yapis bicimlerini kapsamaktadir.

Programa katilim icin www.eticaretyonetmeni.com adresinden online basvuru yapilabiliyor.

Kaynak: E-ticaret ve Sosyal Medya Yonetmeni Sertifikasi | E-Kobi | Kobi Haber | Kobi Destek | Kosgeb Destek | Kobi Bilgilendirme Sitesi

********www.proticaret.net/]e-ticaret[/url]

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: