Destekleyenler: forum  || coğrafya

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Atatürk'ün Kürt Politikası  (Okunma Sayısı 1972 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sultan
Yeni Üye
*

Karizma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 30, 2009, 04:02:37 ÖS »

şimdilerde çok önem verilsede okumaya anaları babaları dediğin gibi karşı çıkıyo tuğçe ama biraz egitimin yaralarını anlatmak gerek doğudaki büyüklere

asena
Eğitim Vadisi 2

Karizma +12/-2
Çevrimdışı Çevrimdışı

(6)minik melek*M(6)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 30, 2009, 04:16:35 ÖS »

"arkadaşlar maalesef yüzyıllardır süre gelen bir gelenek var ve bunu yıkmak çok zor. töre ve aşiret dedikleri saçmalıklar bozulmadığı sürece kim ne derse desin bu böyle devam edecek..."

@dın ş€r€f$!z s€wg!l!M

sende kendin gibi bir ş.. aç..
sultan
Yeni Üye
*

Karizma +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 08, 2009, 09:12:00 ÖÖ »

senin dediklerine katılıyorum işte sonraki nesillerede bu insanlar kalmasın diye ugraşıyoruz ha belki okurlarda cahil  gibi davranan insanlar kalmaz diye bu tür cabalar yanılıyomuyum bugün ugraşıyoruz ama inşallah deger
plusegitim
Yeni Üye
*

Karizma +1/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 04, 2009, 04:20:19 ÖS »

ya tabiki öyle ama . bende  ön yargılı davranmıyorum ama şunuda unutmamalı ki her kürdün aklında bağımsız kürdistan kurma  düşüncesi var.
kim dedi sana bunları? yok öyle bir şey. benim kürt bir sürü arkadaşım var hiç birinin öyle bir düşüncesi isteği yok. herkes hakkında aynı şeyler söylenemez, senin dediğini söylemek "her türk müslümandır" ve "her türk atatürkçüdür" demek gibi olur. görünürdeki yüzeysel bilgi yani.
Mu_Yi
Eğitim Vadisi 2

Karizma +2/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Kasım 04, 2009, 09:33:23 ÖS »

senin dediklerine katılıyorum işte sonraki nesillerede bu insanlar kalmasın diye ugraşıyoruz ha belki okurlarda cahil  gibi davranan insanlar kalmaz diye bu tür cabalar yanılıyomuyum bugün ugraşıyoruz ama inşallah deger

bu benim gözümden kaçmış her Kürt bağımsızlık politikası güder demek çok saçmadır.
benim eşimde Kürt kesinlikle böyle bir politikası yoktur ben Giresunluyum. kayınçom askerde bizzet pkk terör örgütü elemanlarını öldürdüğünü söylüyor.

kesinlikle böyle bir şey yoktur.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: